Produkter

Socialjuridiske Uddannelser

Dato:

DKK 199.00 (including 25% moms)

 

DKK 7,200.00 (+ 25% moms)

JURABOOST er et løbende efteruddannelsesforløb, hvor jurist cand.jur. og Lektor i jura Louise Schelde Frederiksen hver måned booster din juridiske viden på et højt fagligt og refleksivt niveau. Næste 6 måneders forløb er fra juli 2024 - december 2024. Herefter vil du igen kunne booke din plads for 6 eller 12 måneder til 2025.

Program finder du her: https://socialjuridiskinstitut.dk/juraboost-loebende-juridisk-efteruddannelse/ 

For spørgsmål mail gerne til kontakt@louisescheldefrederiksen.dk 

Online uddannelsesforløb

DKK 7,493.75 (including 25% moms)

Online Bisidderuddannelse for dig, der vil fremme det fælles juridiske sprog og kunne navigere bedre socialjuridisk.   

Juridisk efteruddannelse - Start november 2024

DKK 28,750.00 (including 25% moms)

Efteruddannelsen; Coaching, socialrådgivning og jura i praksis (CSJ-Metoden) er for dig, der vil kunne kommunikere resultatorienteret og være knivskarp på juridisk formidling. Næste hold med fysisk fremmøde i København starter til november 2024. 

Du får redskaberne til at systematisere dig til faglig og personlig overskud – og inspiration til at forblive en inspirationskilde i dit fag.

Du lærer at levere menneskelige og økonomiske resultater i en god kombination og sammen nytænker vi beskæftigelsesindsatsen – med snitflader til socialområdet.

For dig der vil gøre en særlig forskel i fremtiden - Start november 2024

DKK 22,500.00 (including 25% moms)

Går du med tanken om at blive social iværksætter. Måske bruge din faglige viden eller interesse inden for social- eller beskæftigelsesområdet til at gøre en forskel for andre? Eller måske blive intern social iværksætter i den offentlige eller private virksomhed, hvor du allerede er ansat? Hvis ja, så har du nu muligheden for at deltage i vores forløb, hvor vi støtter dig med viden og udvikling fra idé til forretning.